Get Adobe Flash player

Kaustinen / Kaustisen Salonkylän Nuorisoseura

Kaustinen / Kaustisen Salonkylän Nuorisoseura

Ohjelmisto 2018:

TANKKI TÄYTEEN

Lainaus ohjaajan Kai-Eerik Känsälän alkupuheesta:

"Tankki täyteen on yksi katsotuimmista ja uusituimmista suomalaisista television komediasarjoista. Sitä esitettiin ensimmäisen kerran Yle TV2:lla vuosina 1978–1980. Se oli aikamatka viimevuosisadan lopulle erään pohjoishämäläisen kirkonkylän kupeeseen joka vie Vilénin huoltamolle, missä voi saada tankkinsa täyteen - mikäli sattuu löytämään tiensä perille asti.

Valitsin alkusyksystä tämän legendaarisen ja huppusuositun komedian Salonkylän Nuorisoseuran 2018 kesäteatteriesitykseksi, koska on jo henkisesti samankaltaista se, että kylän Rauman silta on korjattavana ja käyttökiellossa koko harjoitus- ja esityskausien ajan. Toivottavasti mahdollisimman moni kuitenkin löytää meidän esityksemme, jota on tehty sitoutuneesti, intohimoisesti ja suurella sydämellä. Vaikka kesäteatteriimme päästääkseen yleisömme saa valittavakseen kiertoreitin, niin se kannattaa - kotiseutumatkailu avartaa aina!

Jo pelkästään se saa meidät kaikki onnellisiksi, että perillä yleisöä ja kuin myös meitä teatterintekijöitä palvelevat hulppeat uudet olosuhteet. Kylän aktiivisen Nuorisoseuran toimesta sekä heidän merkittävillä talkootyöpanoksella (eikä edes halavalla!), on Salonkylään rakennettu täksi kesäksi upeat, katetut yleisökatsomo sekä teatterin tekemiselle toimiva näyttämöratkaisu. Suomen kesäilmoista huolimatta on meillä nyt Kaustisellakin mahdollisuus tehdä kesäteatteria kaikella luovuuden innolla ja yleisö voi nauttia siitä säällä kuin säällä. Onnitteluni, kunnioitukseni sekä suuri kiitokseni Salonkylän Nuorisoseuralle tästäkin teosta - olette te vain aikamoisia työn- ja toiminnansankareita!

Vietämme parhaillaan Kaustisen 150 juhlavuotta ja voin syystä todetta, että Nuorisoseuran toteuttamat uudet katokset ovat yksi merkkivuoden suurista tapauksista. Salonkylä on koko kunnan historian ajan ollut yksi keskeisistä kaustislaisen elävän kulttuuriperinnön lipunkantajista. Taide, ja siitä erityisesti musiikin sekä teatterin tekeminen ja kokeminen ovat aina olleet keskiössä tämän kylän ihmisten arjessa ja juhlassa. Arvostan suuresti sitä, että minut otettiin mukaan, tämän näytelmäprojektin myötä, kokemaan ja aistimaan heidän ainutlaatuista yhteisöllisyyttään – kylän me-henkeä!

Arvoisa yleisö! Tankki Täyteen näytelmän valinta Salonkylän Nuorisoseuran kesäteatteriesitykseksi on uhkarohkeaa ja haastavaa harrastajaryhmälle - me tiedämme sen! Ovathan jo pelkästään näytelmän roolihahmot; Reinikainen – kuten myös Sulo, Juhana, Ulla ja Emmi –  kansalle rakkaita ja lähes ikonisia hahmoja. Meidän Reinikaiset ja koko Vilénien poppoo ovat meidän näköisiä hahmoja, keskipohjalaisia ihmisiä – voit kohdata heidät tyyppeinä vaikka naapurustostasi? Tapahtumapaikka ei ole meillä Hämeessä vaan omassa maukunassamme Keski-Pohjanmaalla ja siellä niin pienessä mutta niin suloisessa yhteisössä. Nauttikaa ja heittäytykää tarinaamme mukaan!"

Salonkylä.jpg

Tekijät: Neil Hardwick ja Jussi Tuominen

Esitykset ja liput:

To 7.6 klo 19.00
Pe 8.6 klo 19.00
La 9.6 klo 13.00
Su 10.6 klo 13.00
To 14.6.klo 19.00
Pe 15.6 klo 19.00
La 16.6 klo 13.00
Su 17.6 klo 13.00 ja 19.00
Liput: 15€/aik. 10€ 7-15v. (sis.väliaikakahvit)

Yhteystiedot:

Salonkyläntie 457, 69600 Kaustinen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ; 0400 - 263 792

Kesäteatterin kotisivut:

Facebook:

https://www.facebook.com/salonkylannuorisoseura?fref=ts