Get Adobe Flash player

Liperi / Roukalahden Kesäteatteri

Liperi / Roukalahden kesäteatteri

Ohjelmisto 2018:

AVIOLIITTOSIMULAATTORI

Roukalahden kesäteatteri esittää kesällä 2018 Veera Niemisen, Tommi  Auvisen ja Seija Holman kirjoittaman näytelmän Avioliittosimulaattori. Se sai kantaesityksensä Pyynikillä kesällä 2015. Aino on puhelias nainen Länsi-Suomesta, Perniöstä ja Jussi juro maanviljelijä Itä-Suomesta, Liperin Ristiniemestä. He rakastuvat niin, että jalat lähtevät alta ja järki päästä. Toinen on Idästä, toinen Lännestä! He päättävät simuloida avioliittoa kuukauden koeajalla Jussin kotitilalla.

Ainosta on ihanaa päästä iloiseen Itä-Suomeen. Vaan kuinka käy? Talossa huseeraa hiljaisten miesten sakki: Jussin isä Unto, isän veli Erkki, pikkuveli Jaakko ja mahdollinen aviomies Jussi. Miehiä, jotka eivät puhu, eivätkä pussaa. Äiti on kuollut neljäkymmentä vuotta sitten.  Sen jälkeen mitään ei talon arjessa ole saanut muuttaa, ei edes kahvikupin paikkaa. Kiipelin taloon ei kaivata suulasta länsi-suomalaista naista järjestystä sekoittamaan. Puhuukin kieltä, jota ei voi ymmärtää -  simmottis ja tämmottis!

Perässä tunkevat vielä Ainon eksmies Tuomo, paras kaveri Tiina sekä Ainon rakastavat, riitaisat vanhemmat Mirja ja Martti. Kaikki Perniöstä. Alkaa itä-länsi maaottelu. Avioliittosimulaattori on tarina kaipuusta rakastaa ja olla rakastettu. Se on riemukas, koskettava komedia ihmisistä ja heidän erilaisista tavoista ja tottumuksista. Saakohan maajussi lopulta morsiamensa?

Tekijät:

Näytelmän ovat sovittaneet Roukalahden kesäteatterille Tiina Markkanen ja Minna Usva.  Esityksen ohjaa joensuulainen ohjaaja Kai Paavilainen

Esitysajat ja liput:

Ensi-ilta su 24.6. klo 13

Liput (2018)
18 € / Eläkeläiset 16 €
Maksu käteisellä.
Yli 25 hengen ryhmille 15 €/henkilö
(Kuljettaja ja matkanvetäjä ilmaiseksi).
Sotiemme veteraanit ja saattaja ilmaiseksi.

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

Puh. 040 939 0960

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tunnelmallinen miliöö ja huikea esitys tarjolla tulevana kesänä.
- Katetussa katsomossamme kuppipenkit ja äänentoisto -
- Kioski, kahvio ja makkarakoju palvelevat ennen esitystä sekä väliajalla
- Sisärakennuksessa runsaasti istumatilaa ja WC:t -
- Runsaasti paikoitustilaa ja liikenteenohjaus -

Kesäteatterin kotisivut:

https://www.roukalahti.fi/kesateatteri/