Get Adobe Flash player

Loimaa / Krekilän Myllyn Kesäteatteri

Loimaa / Krekilän Myllyn Kesäteatteri

Ohjelmisto 2017:

Kesällä 2017 Krekilän Myllyn Kesäteatterissa maalaiskomedia

PALANEEN KÄRYÄ ROUVA SEPPONEN

Kesällä 2017 Krekilän Myllyn Kesäteatterissa nähdään Susanna Huolmanin kirjoittama ja Sirpa Kauppisen ohjaama näytelmä Palaneen käryä, rouva Sepponen. Kesältä 2015 tuttu parturi-kampaaja Maija Sepponen saa jälleen kinkkisen tapauksen ratkaistavakseen. Jotain tapahtui Maija Sepposen syntymäpäivillä vuosi sitten ja se jokin hiertää kyläläisten välejä. Maija päättää selvittää, mitä tapahtui, mutta tulehtunut tilanne leimahtaa niin, että tarvitaan virkavallan väliintuloa.
Maija Sepposen tehtävä tuntuu lähes mahdottomalta, sillä kenelläkään ei näytä olevan puhtaita jauhoja pussissaan. Kylän luottopoliisi konstaapeli Jakonenkaan ei jää epäilyksien ulkopuolelle. Kun luteita, tulitikkuleikkejä ja maahanmuuttajia vilisevää soppaa hämmentämään liittyy vielä suojelupoliisin komisario Aarnivaara terrorismiepäilyineen, on pakka lopullisesti sekaisin.

Miten rouva Sepponen selviää tilanteesta? Voiko ystäviinkään enää luottaa? Palautuuko rauha Heinämaan kylään? Vaikka kyräilyä, kyttäämistä ja kyteviä tunteita riittää, ei huumori ole uhanalaista.

www_mainos.jpg

Tekijät: käsikirjoitus Susanna Huolman, ohjaus Sirpa Kauppinen
 
Esitysajat ja liput:

Ensi-ilta 20.6.2017 klo 19.00

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

Myyntipalvelu: 044-918 90 20 klo 18-21
sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kesäteatterin kotisivut:

www.krekila.fi