fbpx

Valtakunnallista näkyvyyttä edullisesti!

Haluatteko saada yrityksellenne tai tapahtumallenne laajaa näkyvyyttä edullisesti?

Kesateatterit.fi -sivusto on saavuttanut suuren suosion viimeisten vuosien aikana ja suosio kasvaa huimaa vauhtia. Teatterihakuja sivustollamme tehdään vuosittain yli miljoona ja sesongin aikana yksittäisiä vierailijoita sivustollamme oli yli 700 000.

Olemme liittyneet myös Facebookiin (vuonna 2017), joka on tuonut runsaasti lisää kiinnostuneita kävijöitä sivustollemme. Löydät meidät Facebookista nimellä @Kesateatterit.fi

Ilmoittajille sivusto tarjoaa nyt edullisesti mahdollisuuden tavoittaa kesä- ja harrastajateattereiden ystävät (joihin kuuluu paljon myös lapsiperheitä) valtakunnallisesti!

Myös Google arvostaa sivustoamme korkealle hakutuloksiin (tiesithän, että suosituilla verkkosivuistoilla olevat linkit (jotka osoittavat omalle verkkosivustollesi) edesauttavat myös omaa hakukoneoptiointiasi).

Esimerkkejä mainoksista:

Etusivulle tai valitsemallesi Maakunnan -etusivulle voidaan sijoittaa lyhyt tekstilinkki tai logo, joka toimii linkkinä teidän omalle verkkosivustolle.

Maakunta -sivuille voidaan sijoittaa myös kuvamainoksia/bannereita (koko noin 8cmX7cm), jotka toimivat linkkeinä verkkosivustollenne.

Haluaisitko suuremman kuvan tai bannerin sivullemme? Jotain muuta?

Ole yhteydessä, niin mietitään juuri teidän tarpeisiin räätälöity vaihtoehto!

Tykkää Kesäteatterit.fi -sivusta Facebookissa!

Myynti ja ilmoitukset:

Krista Hakala
JH-Hakala Oy
puh. 0500-481010
kesateatterit@raakamedia.fi

Ota yhteyttä