fbpx

Porvoo, Porvoon Taidetehdas

Ohjelmisto 2019:

FINNVITSIT – UHKA IDÄSTÄ?

Porvoon Kesäteatterishow 2019 on humoristinen sukellus viihteeseen, musiikkiin, rahaan ja maailman politiikkaan. Pieni suomalaiskylä, Kirkaskoski on jälleen kaiken huomion keskipisteenä, kun odotetaan vaikuttaako kylän rauhaa ja rakkautta uhkuva vesi Melania ja Donald Trumpiin, Birgitte ja Emmanuel Macroniin, Vladimir Putiniin ja Kim Sun Kaahan. Onko maailmalla vielä toivoa?

Jenni Haukio ja Sauli Niinistö ovat vettä jo varmaankin maistaneet. Ainakin se vaikuttaa itse kylään, jossa laulu ja nauru raikaa ja rakkauksia syntyy. Kylään avioitunut kosmopoliitti kosmonautti, tähtien välinen supertähti Malla Pugatsova-Notkelmainen on ottanut huolehtiakseen vuosittaiset iltamat hyödyntäen laajoja kontaktejaan.

Jethro ja Sara pyörittävät Onnenpyörää, huutokauppahurjat Aki, Heli ja Markku ovat perustaneet Rähmäpulla- orkesterin, Marion, Kake Randelin, Meiju Suvas, Elli Haloo Helsingistä ja Almakin ovat mukana. Malla itse esittää sisarelleen Alla Pugatsovalle tekemiään, kauneimpia kappaleita, mutta ei vielä kerro muista ulkomaan tähdistä.

Kylällä Tommi Mäkinen on aloittanut ajo- ja ajattelutapakurssit, ja jostain syystä myös Hjallis ja Jolle viihtyvät maisemissa. Ehkä business mielessä?

Tekijät:

Rooleissa Antti Taipale – Jukka Laaksonen – Juha Laitila
Käsikirjoitus: Juha Laitila
Ohjaus: Otto Kanerva
Äänimaailma: Antti Taipale
Tuotanto, erikoisjärjestelyt, tiedustelut:
Satu Laitila, finnvitsit@co.inet.fi, puh. 0400 787878,

Esitykset ja liput:

ma 5.8. / ke 7.8. / to 8.8. / pe 9.8. klo 19 /  la 10.8. klo 15 ja klo 19
ke 14.8. / to 15.8. / pe 16.8. klo 19 /  la 17.8. klo 15 ja klo 19
Esityksen kesto väliajalla: n. 2 h, väliaika 20 min.

Teatterina on Porvoon Taidetehtaan lämpiö. Valtava lasiseinä tuo kesän ja valon suoraan ilmastoituun katsomoon, jonne ulottuvat myös ravintolapalvelut koko esityksen ajan. Osoite Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

www.taidetehdas.fi, www.lippu.fi, R-kioskit ja ovelta tuntia ennen esityksen alkua. Numeroimattomat istumapaikat.
Ryhmämyynti ja pyörätuolipaikat info@taidetehdas.fi, puh. 010 231 8200

Väliaikatarjoilu: www.taidetehdas.fi, ravintola

Show & hotel: Hotelli Seurahovi, esittämällä lunastetun pääsylipun huonehinta on 100, 00 e / 2hh, puh. 019 54 761, www.seurahovi.fi

 Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

 

Tuotanto ja tiedustelut: Satu Laitila, puh. 0400 787878, finnvitsit@co.inet.fi
www.facebook.com/finnvitsit

Kesäteatterin kotisivut: