fbpx

Mäntyharju, Mäntyharjun Kesäteatteri

Ohjelmisto 2019:

LÄHTÖRUUTUUN

Etelä-Savoon, Mäntyharjuun sijoittuva tarina avautuu katsojille Kake Randelinin musiikin ja laulamien
kappaleiden kautta.  Avaa hakas ja istu katettuun katsomoomme. Kaikki tunteet ovat sallittuja ja niitä pääset tuntemaan, oli eilen ollut tilipäivä tai sitten ei.

Tarinassa artisti päättää pitää keikkatauon, palata lähtöruutuun ja pestautua remonttimieheksi. Onko näytelmän äkkirikastunut, vitsejä laukova Urho Landsman henkilö, jota kuntakin on kaivannut? Hämäläiset, Savolaiset ja Landsmannit huomaavat olevansa naapureita ja Landsmannien remonttimies Keke joutuu monenlaiseen mukaan.

Keke, remontoi, korjaa ja laulaa, mutta toimii myös  mentorina nuorelle uraansa etsivälle  naapurissa asuvalle Valmalle. Oman mausteensa kaikkeen tuo myös Arhippa ja Turunen, jotka jotenkin liittyvät Mäntyharjuun muuttaneisiin Hämäläisiin.

Tekijät:
Käsikirjoitus: Lasse Wikman ja Markku Huovinen
Ohjaus: Pertti Lahti
Musiikin sovitus : Juha Heikkilä

Näytelmän kesto väliaikoineen 2,5 h

Esitykset:
27.6-12.7 ark 19, la-su klo 14

Yönäytös
17.8. KLO 21

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:
Lisätietoja numerosta:
040 777 9868
Liput kannattaa hankkia ennakkoon: https://www.nettilippu.fi/

Osoite kesäteatteriin: Iso-pappilantie 3, 52700 Mäntyharju. Mäntyharjun torilta kirkonkylän suuntaan 2,5 km. Viitta oikealle ”Kesäteatteri”. Isopappila, museo.
Toisesta suunnasta tultaessa:
Taidekeskus Salmelasta 0,5 km keskustan suuntaan. Viitta vasemmalle.
Istumapaikkoja katetussa katsomossa on yli 600:lle katsojalle. Lisäksi liikuntarajoitteisille katsojille on rakennettu helposti saavutettava aitio.
Alueella palvelee ”Tallikahvio Kaneliässä” sekä koululuokkien väliaikapuffetti. Ryhmien on mahdollista tilata väliaikatarjoilu ennakkoon.

Kesäteatterin kotisivut:

http://www.mantyharjunkesateatteri.net/