fbpx

Ilomantsi, Teatteri Möhkö

Ohjelmisto 2019:

ULVOVA MYLLÄRI

Kesällä 2019 Möhkön kesäteatteri tuo näyttämölle 2018 kuolleen Arto Paasilinnan rakastetuimpiin ja arvostetuimpiin teoksiin kuuluvan Ulvovan myllärin Milko Lehdon sovituksena. Tarina kertoo kylän uudesta mylläristä Gunnar Huttusesta, joka onnistuu toiminnallaan ja olemuksellaan heilauttamaan koko kylän tasapainoa. Huttunen tekee hyvät päreet halvalla ja remontoi vanhan myllyn erinomaiseen kuntoon, mutta kun se myös imitoi keskellä päivää lasten riemuksi taitavasti eläimiä ja ihmisiä ja ulvoo öisin. Vaikea pala se on sovinnaista käytöstä ihailevalle kylän väelle.

Siitä alkaa ralli, jossa lopulta on vaikea sanoa, missä kulkee terveen ja sairaan raja ja kuka on se hullu. Hulluksi tässä kylässä kaikki tulisikin, jos ei kerhoneuvoja Sanelma Käyrämön kaltaisia ihmisiä olisi olemassa.

Paasilinnamaiseen tapaan näistä aineksista syntyy koskettava, ajatuksia herättelevä ja hirtehisen hauska kesäteatterielämys, joka tarjoillaan yleisölle heinäkuun ajan Möhkön ruukin kauniissa ympäristössä.

Esityksen ohjaa Teatteri Möhkön uusi ohjaaja Tero Sarkkinen.

Esitysajat ja liput:

17 € aikuiset
15 € eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet
13 € ryhmät väh. 16 henkeä, 6–18-vuotiaat
0 € sotaveteraanit, alle 6-vuotiaat sekä ryhmien kuljettajat, matkanjohtajat sekä vammaisten henkilökohtaiset- ja ryhmäavustajat

Esitykset ajalla 3.7. – 29.7.2019

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

info@teatterimohko.fi 

puh. +358 50 431 9712

Kesäteatterin kotisivut:

www.teatterimohko.fi