Kuopio, Rauhalahti Teatteri

Ohjelmisto 2019:

”VUONNA 85” KUOPIO-REMIX

Riku Suokkaan ja Heikki Syrjän käsikirjoittama ja Suokkaan ohjaama Vuonna 85 sai ensi-iltansa 7.9.2006.  Musikaalia vedettiin yhteensä 373 näytöstä, ja katsojia kertyi huimat 279 375. Tampereen Työväen Teatterin hittiproduktiosta tuli koko Suomen teatterihistorian katsotuin kotimainen musikaali, ja toisiksi katsotuin näytelmä.

KUOPIOON ENSI KESÄKSI SUOMEN SUOSITUIN MUSIKAALI

Vuonna 85 -Kuopio remix kertoo tarinan Kuopion kesästä 1985, sekä Turmiolan Tommista, joka sattumalta rakastuu Vänärillä Karoliinaan. Tampereen Lokomokin vaihtuu Savon Selluksi ja jääkiekko jalkapalloksi.

“Olemme etuoikeutettuja ja ylpeitä siitä, että Savon tunnetusti huumorintajuinen kansa haluaa nähdä tämän meille kovin tärkeän musiikkikomedian. On jännittävää nähdä minkälaisen mausteen tarina saa, kun se sijoitetaan jonnekin muualle kuin Tampereelle”, kertoo näytelmän toinen käsikirjoittaja Heikki Syrjä.

Kaikkien henkilöhahmojen nimet ja myös musikaalin tapahtumat on otettu suomirock-ikonien Juice Leskisen, Eppu Normaalin ja Popedan kappaleista.

KUOPIO REMIXIN DRAMATISOIVAT HEIKKINEN JA APELL

Antti Heikkinen ja Ismo Apell kokoavat jälleen voimansa yhteiseen dramatisointiin. Manserock siirretään Tampereelta Kuopioon.

”Näin alkuperäisesityksen aikanaan muutamankin kerran ja tiedän, että Mansen jätkien toilailut kääntyvät kivuttomasti kuopiolaisiksi. Kuopion torin ympärillä pörränneiden Datsuneiden mankoissa soivat samat biisit kuin hämäläistenkin pilluralleissa”, Heikkinen huomioi.

NÄYTÖSKAUSI 27.6.-10.8.2019

Ensi-ilta viikolla:

Torstaina 27.6. klo 19 ENSI-ILTA
Perjantaina 28.6. EI näytöstä
Lauantaina 29.6. klo 15
Sunnuntaina 30.6. klo 15

Muu näytöskausi 2.7.-10.8.2019:

TI-TO klo 19
LA-SU klo 15
(ma ja pe ei näytöksiä)

Lisätiedot ja lippuvaraukset:

http://www.lipputoimisto.fi/

Kesäteatterin kotisivut:

http://www.rauhalahtiteatteri.fi/