fbpx

Karvia, Karvian kesäteatteri

Kevät 2019:

VIRTA VIE

Karviasalissa esitettävä Markku Hyvösen käsikirjoittama “Virta Vie” on tarina tangokuninkaasta, joka värikkäiden ja “kosteidenkin” elämänvaiheiden jälkeen ponnistelee “kuiville” ja takaisin parrasvaloihin.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita esitykseen tuo asumismuoto ex-vaimon ja hänen nykyisen miehensä vuokralaisena. Esitystä vauhdittaa myös “nettirakas” Lotta Lohjalta, jonka strategiset mitat ovat 90-60-90.

Esityksessä kuullaan useita Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja.

Ohjelmistossa kesällä 2019:

VIIDENKYMPIN VILLITYS

Kanttin uudessa katetulla teatterialueella esitetään Markku Hyvösen käsikirjoittama näytelmä “Viidenkympin villitys”. Näytelmä on taattua kesäteatterihuumoria sisältävä komedia, jossa tilanteet seuraavat vauhdilla toisiaan ja tunteet leiskuvat laidasta laitaan.  

Näytelmässä peräkammaripoika Urpo tekee lähtöä maailmalle useaan otteeseen. Kylähullu Montosen tarinoissa ei taas ole päätä eikä häntää. Teräväkielinen pari Salla ja Pate puolestaan rakastavat toisiaan kurjuudesta huolimatta.

Kesäloman viettoon lähtenyt lääkäri Leo ja hänen vaimonsa Anu joutuvat “tohtoroimaan” paitsi omaan elämäänsä, niin myös Montosen pukamia.

Piilopirtin rauha järkkyy odottamattomien tilanteiden ja väärinkäsitysten vuoksi useaan otteeseen. Hyvään tarinaan tarvitaan tietenkin myös kylän “tietotoimisto” Kaija Puranen, joka ilmestyy aina väärään aikaan ja paikkaan.

Luvassa on siis takuuvarma hauska parituntinen kesäteatterin parissa!

Ensi-ilta 12.6. – Loppuunmyyty!

UUSI KATETTU KESÄTEATTERI!

Karviantie 720, KANTTI

Ensi-ilta 12.6. – Loppuunmyyty!

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

Tiedustelut ja varaukset arkisin klo 10–14 puh. 044 932 2222, tekstiviestit ja sähköposti 24h willikansa@luukku.com

Kesäteatterin kotisivut: