fbpx

Jyväskylä, Ränssin Kievarin Kesäteatteri

Ohjelmistossa 2019 kaksi esitystä:

Aitoa kesäteatteria jo 30 vuotta!

Maineikas Ränssin Kievarin kesäteatteri ampuu myös ensi kesänä 2019 kovilla panoksilla. Tällä kertaa lavan täyttää räjäyttävä naisenergia sekä upeat tangomiehet, joten pureskeltavaa on luvassa jokaiseen makuun!

MAITOLAVAN MADONNAT

Kyläbaarin emäntä (MEIJU SUVAS) ja kansakoulun opettajatar (JONNA ORTJU) pitävät kylänmiehet, runoilevan Nuohoojamestarin (TANGOKUNINGAS TEIJO LINDSTRÖM) sekä kylän rovastin (TANGOPRINSSI MARKKU UHLBÄCK) tiukassa otteessaan.

Kuka nappaa kenet ja kelle soikaan lemmenluritukset? Säilyykö naisten ystävyys vai hiljenevätkö Maitolavan Madonnat lopullisesti!

Luvassa siis melkoista pyöritystä,kommelluksia, roihuavaa rakkautta, nostalgiaa, ikuista ystävyyttä ja iskusävelmiä laidasta laitaan. Kyläbaarin bändinä soittaa huikea naisbändi NAMU ja mukana estradilla nähdään myös Meijun tytär, Milena Berger.

Käsikirjoitus ja ohjaus Jonna Ortju

KUKA NYT SOITTAA SIR?

Elokuussa 2019 nähdään Ränssin kievarissa, Saija Tuupasen, Tommi Soidinmäen sekä Anna-Maija ja Kunto Ojansivun tähdittämä: Kuka nyt soittaa, sir?

Se on jatkoa aikaisempina vuosina nähdyille: Yes sir, antaa soittaa! ja Hei sir, saako soittaa? musiikki-iloitteluille
Luvassa on jälleen iloista tunnelmaa ja hulvattomia käänteitä sekä tietysti reipasta musiikkia aidon orkesterin tahtiin.

Tarjolla:

  • Katettu katsomo
  • Hyvät paikoitusalueet
  • Väliajalla ravintola, A-oikeudet

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

Tiedustelut ja varaukset numerosta 014 311 0086.
Kuikantie 340, 41140 Kuikka
ranssi@ranssinkievari.fi

Kesäteatterin kotisivut: